Logo 1 - Per Passione
Forside

Ensemblet

Sangerne

Koncerter og arrangementer

Aktuelle projekter

Hør ensemblet


Billeder af ensemblet

Pressemateriale

Diskografi

KontaktPomponio Nenna -
L'ottavo libro de madrigali

SangerneAnna Maria Antonius Wierød (f. 1985) debuterede efteråret 2013 fra Det Jyske Musikkonservatorium hvor hun, efter at have færdiggjort sin kandidatuddannelse hos Lars Thodberg Bertelsen, studerede i solistklassen hos Bodil Øland. Samtidig påbegyndte hun sin efteruddannelse i ensemblesang hos Everlyn Tubb og Anthony Rooley ved Schola Cantorum Basiliensis i Østrig.
Sin store interesse for den tidlige musik dyrker Anna til daglig, foruden hos Per Passione, blandt andet sammen med Mark Wheeler og Paulina van Laarhoven i det internationalt anerkendte renæssanceensemble
Pantagruel, med hvem hun laver koncerter over hele Europa. På hjemmebane er Anna en fast bestanddel af Musica Ficta, Det Jyske Vokalensemble, Ensemble Zimmermann og DR Koncertkoret. Anna synger desuden med, Balthasar-Neumann Chor, Bremer Barock Consort og Ensemble SYD.


Anna Maria Wierød
Anna Maria Wierød
sopran
Charlotte Glavind-Teute (f. 1969) afsluttede i 2002 sin uddannelse som sanger og sangpædagog ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor hun studerede ved Ulla Wang og Ingelise Suppli. Derudover har hun deltaget i talrige masterclasses i ind- og udland; bl.a. ved Aage Haugland, Helga Wagner, Tonny Landi, Kerstin Meyer og Loa Falkman.
Ud over sit engagement i Per Passione synger Charlotte bl.a. med ensemblet trioAmoc og i Vokalensemblet Gaia. Hun har desuden været tilknyttet DR Radiokoret siden 2007 og har sunget utallige koncerter i mange forskellige sammenhænge som både solist-, ensemble og korsanger.
Ved siden af koncertvirksomheden arbejder Charlotte som musik- og sanglærer.
Du kan besøge Charlottes egen hjemmeside her.
Charlotte Glavind-Teute
Charlotte Glavind-Teute
mezzosopran
Erik K. Knudsen (f. 1979) er for tiden bosat i York, England, hvor han studerer solosang hos barokspecialisterne Peter og Yvonne Seymour. I York er Erik ved siden af studierne fast medlem af Yorkshire Bach Choir, et af Storbritanniens førende kammerkor med speciale i renæssance og barokmusik.
Med i kufferten til England tog Erik sin BA-uddannelse i musikvidenskab fra Aarhus Universitet samt studier i klassisk sang fra
Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han læste hos docent Lars Thodberg Bertelsen. Tidligere har han modtaget sangundervisning hos bl.a. Inger Wierød og Jens Krogsgaard.
Som dirigent stod Erik frem til januar 2013 i spidsen for
Fortuna-koret i Silkeborg, og han har deltaget i flere direktionskurser foruden kurser i renæssancemusik ved bl.a. Michael Procter, Glenda Simpson, Edward Wickham og Oliver Hirsh. Erik har desuden optrådt som solist, ensemble- og korsanger i mange forskellige sammenhænge, og er bl.a. fast tenorsolist hos musik- og kulturskolen AkadeMidt.

Erik er stifter og leder af Per Passione.


Erik K. Knudsen
Erik K. Knudsen
tenor &
ensemblets leder
Jesper Schneidelbach (f. 1951) startede sin sangmæssige løbebane som drengesopran i Herning Kirkes Drengekor. Siden fortsat i en lang række kor og ensembler i Østjylland som bassanger eksempelvis Cæciliakoret og Collegium Vocale. Ringen er på sin vis blevet sluttet ved sanglig assistance i Sct. Clemens Drengekoret. Jesper har modtaget privat sangundervisning i en lang række år og har suppleret denne med deltagelse i sangkurser både indenlands og udenlands. Foruden deltagelse i kor- og ensemblekoncerter har Jesper også medvirket ved koncerter som solist - primært i kirkeligt regi.
Jesper har været en del af Per Passione næsten helt siden ensemblets stiftelse i 2007.
Jesper Schneidelbach
Jesper Schneidelbach
bas


Samarbejder

I Per Passione er vi altid interesserede i at samarbejde med andre dygtige musikere – både sangere og instrumentalister – og med komponister og musikvidenskabsfolk. Vores kerne line-up er af en så begrænset størrelse at dette lader sig gøre uden problemer – ofte til stor kunstnerisk tilfredsstillelse.
For at kunne favne videre repertoiremæssigt udvider vi ofte ensemblet med f.eks. en ekstra sopran eller tenor, og i forbindelse med forskellige projekter har vi samarbejdet med diverse instrumentalister – til Mozarts Requiem efteråret 2012 med et helt kor, en pianist og en strygekvartet. Sammen med Mirco Oswald fra Tyskland fik vi indspilningen (den første nogensinde!) af Pomponio Nennas 8. madrigalbog på benene, og p.t. har vi et projekt i støbeskeen i samarbejde med den venezuelanske komponist Sylvia Constantinidis.
Kontakt os gerne hvis du sidder med en idé til et samarbejdsprojekt; om end du kunne tænke dig at lave et større projekt med ensemblet, eller du kunne tænke dig at høre, om vi kunne bruge dig i et af vore projekter.


Logo 2 - Per Passione